"Oszlop mentette meg" a mély ároktól a VW-t a 86-os és 87-es főutak közös szakaszán

Egy körforgalomban vesztette el az uralmát a járműve felett egy fiatal sofőr Szombathely határában.

Körmend felé tartott az a Volkswagen személyautó, amely Szombathely határában egy körforgalomban megcsúszott és kisodródva lámpaoszlopnak ütközött.

112press.hu
TM/Nyugat.hu
Az autóban utazó fiatalok nem sérültek meg. Az autót vezető fiatalember elmondása alapján a kocsi hátulja csúszott meg és hiába próbált ellenkormányozni. A fékbe nem mert beletaposni, nehogy nagyobb bajt okozzon.
112press.hu
TM/Nyugat.hu
A vászontetős VW-t a lámpaoszlop tartotta vissza attól, hogy belecsapódjon a mély árokba. Az az autó vezetője is elmondta, hogy borulás esetén valószínűleg nem úszták volna meg sérülés nélkül.
112press.hu
TM/Nyugat.hu
A gépkocsin 10 éves gumiabroncsok vannak. A sofőr ezzel kapcsolatban elmondta, hogy nem régóta van a tulajdonában a gépkocsi és tisztában van azzal, hogy már le kellett volna cserélni, de eddig még nem jutott el.
"Oszlop mentette meg" a mély ároktól a vászontetős VW-t a 86-os és 97-es főutak közös szakaszán
TM/Nyugat.hu
A műszaki mentés ideje alatt egy rövid időre teljes útlezárás lépett életbe.
112press.hu
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló