Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

17 éves, jogosítvány nélküli fiatal sodródott oszlopnak autójával

A rendőrség nyilvánosságra hozta a térfigyelő kamerák felvételeit a Károly körúti balesetről. Egy 17 éves fiatalember meghalt, 14 éves utasa életveszélyesen megsérült.

A halálos balesetet megörökítő  videó megtekintését minden olyan fiatalnak javasoljuk, aki tervezi a jogosítvány megszerzését, vagy az elmúlt egy évben szerzett vezetői engedélyt.

A 17 éves sofőr nem rendelkezett vezetői engedéllyel, ahogyan vezetői tapasztalattal sem. Egy jobbra ívelő kanyarban vesztette el uralmát a járműve felett, majd az autó villanyoszlopnak csapódott. Az autó vezetőjének nem volt esélye a túlélésre. 14 éves utasa életveszélyesen megsérült.

A rendőrség közleménye alapján a Budapest V. kerületében, a Károly körúton 2020. november 1-jén történt halálos baleset vizsgálata szakértők bevonásával folytatódik. Az ütközéskor az autó összeroncsolódott, így azt, hogy az autót vezető fiú és utasa használta-e a biztonsági övet, orvosszakértő tudja megállapítani. A balesetben elhunyt fiatal jogosítvány nélkül vezetett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatja a büntetőeljárást.

Több újság is megírta, hogy a sofőr feltűnt egy televíziós tehetségkutatóban, ahol országos ismeretségre tett szert.

Remélhetőleg a halála kapcsán több szülő is elbeszélget gyermekével a látottak alapján. De nem csak az a fontos, hogyan vezessen a fiatal, hanem az is ugyanannyira fontos, hogy kinek az autójába ül be utasként.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra