Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Ittas sofőr okozta a csütörtök esti kőszegi balesetet

Az oszlopnak csapódó Volkswagenből előkerült egy baseball ütő is.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Fának ütközött egy autó Kőszegen October 21. 21:04 , személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt csütörtökön este Kőszegen.

Most már tudjuk a részleteket is.

Ezek szerint a Meskó utca felől érkezett egy Volkswagen személyautó, ami a Gyöngyös patak hídja után nem követte a balra ívelő útkanyarulatot a Kethelyi utcába.

A híd felől érkező autó kisodródott a kanyarban
TM/Nyugat.hu

Az autó kisodródott, majd a hátuljával oszlopnak ütközött, kiszakadt a hátsó kereke és megpördült.

A VW utasa megsérült, a vezetőt vérvételre előállították
TM/Nyugat.hu

A Volkswagen ezután besodródott a Borsmonostori útra. Az autóból közben különböző eszközök zuhantak ki, például a hangrendszer termetes elemei is.

Az autóból különböző eszközök zuhantak az úttestre és a fűre
TM/Nyugat.hu

Ezzel kapcsolatban felhívjuk a figyelmet arra, hogy a látványos - és különösen hangos -, ám nem megfelelően rögzített hangládák, fa-, vagy műanyag dobozok veszélyt jelenthetnek az utasok életére. Egy frontális ütközés esetén a hátulról elszabaduló kemény test súlyos fejsérülést okozhat.

Az utas megsérült, a sofőrt vérvételre előállították
TM/Nyugat.hu

A helyszínre kőszegi tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a járművet, majd segítettetk a törmelék eltakarításában.

Oszlopnak sodródott a Volkswagen Kőszegen
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle zuhogó esőben zajlott.

Zuhogó esőben zajlott a helyszíni szemle
TM/Nyugat.hu

A mentők a sérült utast kórházba szállították, információnk szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Elszállították a helyszínről a balesetet sérülés nélkül megúszó férfi sofőrt is, akit vérvételre vittek, mivel nála felmerült az ittasság gyanúja.

kg10
TM/Nyugat.hu

A járműből előkerült egy baseball ütő is. Arról nincs információnk, hogy sportoláshoz, vagy dísznek használta-e a sofőr, azt viszont az esettől függetlenül jelezzük, hogy pl. egy igazoltatáskor sem jelent jó pontot, ha a sofőr keze ügyében egy ilyen eszköz található. (Jellemző válaszok az ütőre vonatkozó kérdésre: "Éppen ma kezdtem volna gyakorolni vele, mert érdekel ez a sport", "barátnőmtől kaptam, kabalából és megsértődne, ha nem hordanám", "ez csak egy fadarab, az meg csak nem illegális?", "pont haza viszem a falamra, ma vettem a Tesco parkolójában 3000 forintért" stb.

Oldalával oszlopnak ütközött a Volkswagen Kőszegen
TM/Nyugat.hu
"

Könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Kőszegen, amelynek során a balesetet okozó gépkocsivezetővel szemben pozitív értéket mutatott az alkoholteszter. A járőrök a 33 éves kőszegi sofőrt további mintavétel céljából előállították és vele szemben az illetékes rendőrkapitányság büntetőeljárást indított

" - tájékoztatta lapunkat a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló