Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Oszlopnak csapódott egy Lexus Szombathely határában

A sofőr elvesztette az irányítást a jármű felett, ami kisodródva villanyoszlopnak csapódott. Hajnalban sok ismerőse érkezett a helyszínre és a későbbi pletykák elkerülésének érdekében nyomatékosan kijelentették, hogy nem verseny során történt a baleset.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2021. november 28-án hajnalban Szombathely határában, a 86-os és 87-es főútak közös szakaszán.

Körmend felől Répcelak irányába tartott egy Lexus személygépkocsi, amikor a Csaba úti kereszteződés előtt a jármű eddig tisztázatlan okból megcsúszott, majd a menetirány szerinti jobb oldalon letért az úttestről és a bal oldalával egy villanyoszlopnak ütközött.

Kisodródott és oszlopnak csapódott a Lexus Szombathely határában
TM/Nyugat.hu

Az autót vezető fiatalembert szombathelyi tűzoltók szabadították ki a roncsból, a mentők pedig kórházba szállították. Sérülésének fokáról nincs információnk, közeli hozzátartozó elmondása alapján az oldalát fájlalta.

A Lexus fiatal sofőrjét szombathelyi tűzoltók szabadították ki a roncsból, a mentők kórházba szállították
TM/Nyugat.hu

Az érintett útszakaszon 70 km/óra a megengedett maximális sebesség. A sportos kialakítású Lexus nyári gumikkal közlekedett. A baleset idején fagypont körül volt a hőmérséklet, az aszfalt nedves volt.

A sofőr több ismerőse is a helyszínre érkezett
TM/Nyugat.hu

A villanyoszlopot az elsődleges szemrevételezés alapján cserélni kell.

Villanyoszlopnak sodródott a Lexus a 86-os és 87-es főutak közös szakaszán
TM/Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló