Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Osztrák rendszámú autóból szórtak ki szemetet Kőszeg közelében

Egy autós észrevette, lefotózta, és számok is kérte rajtuk. Nem örültek neki.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A fényképeket Csizmazia Henriettától kapta laptársunk, a 112press.hu. Megtudták tőle, hogy a képen látható az idős asszony éppen egy mosogatótálcából öntötte ki a szemetet az út szélére, amikor elhaladtak mellettük. A jármű vezetője visszafordult, hogy megkérdezzék, mit csinálnak, miért szemetelnek.

Forrás: 112press.hu

Az asszony addigra már az üres tálcát tette vissza a csomagtartóba, ahol sok hulladék volt még. A felháborodott autós számon kérte az asszonyt a szemetelésért, azonban mind a férfi, mind a nő tagadta, hogy ilyet csináltak volna. A pár németül beszélt.

Forrás: 112press.hu

Némi szóváltás után a stájerországi, hartberg-fürstenfeldi rendszámú KIA elhagyta a helyszínt, előtte azonban Henrietta néhány szemetet még visszaszórt az autóba.

Forrás: 112press.hu

Fontos a tettenérés

Mielőtt a teljes népharag az osztrákokra zúdulna hozzá kell tennünk, hogy az utak mellett, erdei utaknál, mezőgazdasági utak mellé lepakolt szeméthalmokért túlnyomórészt hazai szemetelők felelősek. Aki éppen szemétlerakást lát, kérjük lehetőség szerint készítsen fényképet a cselekményről. Sokat segít, ha látszik a rendszám, vagy az elkövető is. A képeket pedig ezután el kell juttatni az adott település jegyzőjének, hogy hivatalból eljárjanak a szemetelővel szemben.

Ha nincs mód fényképezésre, akkor a rendszámot, a pontos időpontot és helyet kell feljegyezni, majd ezeket az adatokat eljuttatni a megfelelő helyre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra