Öt évet kapott a győri diák, aki megkéselte a tanárát

Az diák 2019-ben egy hármas osztályzat miatt szúrta meg a tanárát.

A Győri Törvényszék öt év fiatalkorúak börtönére ítélte első fokon H. Andrást, a győri Jedlik-iskola volt diákját, aki 2019-ben megkéselte az osztályfőnökét egy hármas miatt. Leghamarabb a büntetés felének letöltése után szabadulhat feltételesen - írja a Telex .

A vád szerint az akkor 17 éves H. András 2019. december 5-én az ötödik órában felállt a padból, odament tanárnőjéhez, majd hátulról megszúrta További részletek derültek ki a győri iskolai késelésről: 17 éves fiú szúrta meg a tanárnőt 2019. December 05. 16:17 , majd a földre zuhanó nő nyakát is többször megbökte.

A tanárt a mentő életveszélyes állapotban elszállította, szerencsére életben maradt. Később kiderült, hogy a diák egy hármas osztályzat miatt támadt a tanárra.

H. Andrást előre kitervelt Úgy tűnik, előre eltervezte tettét a győri késelő diák 2019. December 06. 20:36 , közfeladatot ellátó személy elleni emberölés kísérletével Emberölési kísérlet lett a matek hármasból 2020. September 07. 13:17 vádolta meg Vádat emelek a tanárát megkéselő fiú ellen Győrben 2020. April 28. 09:04 a főügyészség.

Az ítélet nem jogerős: a vád három nap gondolkodási időt kért, a védelem kéri, hogy testi sértésnek minősítsék a tettet és enyhítsék a büntetést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló