Öten rekedtek egy liftben Szombathelyen, a tűzoltóknak kellett kimenteniük őket

Balesetekhez, liftben rekedt emberek mentéséhez, gázcső sérüléshez és fakidőléshez is riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat a hétvégén.

Fűnyírás közben sértett meg egy gázcsövet péntek délután egy kistraktor a szombathelyi Galamb József utcában - közölte hétfő délután a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A város hivatásos tűzoltói vízsugár fedezete mellett, teljes védőfelszerelésben a gázcsövet kéziszerszámok segítségével elszorították. A tűzoltók továbbá a helyszínre kérték a gázszolgáltató szakembereit.

Elhagyta az utat és házfalnak csapódott szombaton este egy személyautó a szombathelyi Hunyadi János úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet és megszüntették a forgalmi akadályt.

Öten szorultak szombaton este egy szombathelyi, Szent Márton utcai társasház liftjébe. A város hivatásos tűzoltói a felvonóba szorult embereket kimentették, valamint a hibát jelezték a liftszolgáltató szakembereinek.

Villanyoszlopnak ütközött szombaton este egy személyautó az ozmánbüki Teréz utcában. Az ütközést követően az oszlop megdőlt. A körmendi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót és a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit.

Tizenöt méter magas fa dőlt tegnap reggel az útra Velemben, a Szent Vid felé vezető úton. A kőszegi önkormányzati, a kőszegszerdahelyi és bozsoki önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát feldarabolták, a közútról eltávolították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló