Ötöslottó: a nagy pénz maradt, két nyamvadt Joker volt csupán

Itt vannak a számok.

A múlt héten nem született telitalálatos az ötöslottó sorsolásán, így tovább halmozódott a főnyeremény, a mai játékon  1,066 milliárd  forint volt a tét.

2022. május 14-én az ötöslottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 3,15, 40, 46, 55 .

Mivel ezúttal sem lett telitalálatos szelvény, a jövő heti várható nyeremény 1. 232 millió forintra nőtt.

A Joker-számokat is kihúzták, mutatjuk őket: 2, 9, 3, 8, 6, 1 . A Jokeren két embernek is kedvezett a szerencse. Jövő héten 20 millió forintot lehet nyerni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek