Ötöslottó: csak egy Joker, más semmi

Itt vannak a számok.

Az előző héten nem született telitalálatos szelvény az ötöslottó-sorsoláson, így már 1,645 milliárd forintos főnyereményért izgulhattak a játékosok.

2022. június a következő számokkal lehetett nyerni: 4,19, 30, 58, 71. Mivel ezúttal sem született telitalálatos szelvény, a jövő heti várható főnyeremény 1, 785 milliárd forint lesz.

A Joker szám így alakult: 6, 9, 9, 8, 2, 8 . Valaki elvitte a Jokert, így a jövő héten 20 millió forintot nyerhetnek a szelvényt kitöltők.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek