Ötöslottó: ötös nem, három Joker-telitalálat volt

Itt vannak a számok.

Mivel a múlt héten egy szerencsésnek sikerült mind az öt számot eltalálnia, a szelvényt kitöltők a harmadik játékhéten 200 millió forintért játszhattak.

2022. január 22-én az ötöslottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki emelkedő számsorrendben: 4, 6, 15, 32, 83

Ezúttal nem lett telitalálatos, így halmozódik a nyeremény. A jövő héten már 400 millió forint ütheti egy szerencsés markát.

A Joker számot is kihúzták, ez a következőképpen alakult: 6, 2, 6, 3, 3, 3 Kedvezett a szerencse a Jokeren, három nyertest sikerült avatni. Így a jövő heti megnyerhető összeg 20 millió forint lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek