Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Otthon a Szivárványban! Új lakások zöldterülettel, parkkal, parkolóval Szombathely belvárosában

Az Óperint Lakópark a volt Sabaria Cipőgyár területén, a Körmendi út és a Szabadságharcos utca közötti, belvároshoz közeli szakaszán valósul meg.

A 39 lakást magába foglaló négyütemű beruházás a folyamatosan épülő és szépülő városnegyed teljes megújulásához kapcsolódik. A részletekről Simon Zsoltot, a Gerencsér és Társa Kft. közgazdász-ingatlanközvetítőjét kérdeztük.

Gerencsér Ingatlan

Miért előnyös az Óperint lakópark Szivárvány 2 üteme a vásárlók, a befektetők számára?

A 39 lakást magába foglaló beruházás a megyeszékhely közkedvelt negyedében található: gyalogosan pár perc alatt elérhető a Fő tér, néhány lépésre van az egyetem. A volt cipőgyár területén, a megújult városnegyedben számos üzletet alakítanak ki, amik szintén könnyen elérhetőek lesznek a belső udvar sétálóutcáján. A város ezen frekventált területén mindig érdemes zöldterülettel rendelkező, kényelmes, új ingatlant vásárolni, mert értékállók. Tapasztalatom alapján, az itt már megvalósult beruházások lakásainak árai az elkészülést követően emelkedtek.

Gerencsér Ingatlan

Hány négyzetméteresek a lakások?

Jó elrendezésű, választhatóan teraszos 45 és 48 négyzetméteres lakásokat kínálok, de van nyolc darab 67-73 négyzetméteres lakás is a háromemeletes ingatlanban.

Gerencsér Ingatlan

Milyen felszereltségűek a lakások, lift van az épületben?

Nagyon fontos, hogy az épület a vázszerkezetén kívül minden tekintetben megújul, a lakások a kor legmodernebb környezeti, műszaki és hőtechnikai szabályainak fognak megfelelni. A lakások egyedi mérővel ellátott, gáz központi fűtésűek. A lakópark közepén nagy zöldterület található, minden lakáshoz jár a belvárosi parkoló. Igen, lift lesz az épületben, ami nagy könnyebbséget, segítséget jelent a lakók számára. Sőt, a bónusz parkoló sem kizárt.

Gerencsér Ingatlan

Bónusz parkoló a belvárosban? Milyen feltételei vannak ennek?

Mindazon vásárlók számára, akik 2019. december 31-ig kifizetik a lakás teljes vételárát, ingyen jár a belvárosi parkolóhely.

Gerencsér Ingatlan

Mikor lehet beköltözni a lakásokba?

A költözés folyamatos lesz 2020 végéig. A vásárlók igazi, kényelmes életet, élhető otthont tudnak kialakítani a Szivárványban.

Gerencsér Ingatlan

A tájolásról, az alaprajzokról, a műszaki leírásokról bővebb tájékoztatás kérhető.

Kapcsolat:

Simon Zsolt
+36 20/950-4680
www.gerencseringatlan.hu
simon_PONT_zsolt_KUKAC_gerencserbroker_PONT_hu

Gerencsér Ingatlan
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

(X)

Tovább az oldalra