Óvónő mentette meg a kisfiú életét

Gyorsan és jól döntött.

Megmentette egy kisfiú életét egy óvónő a Pozsonyi Tagóvodában – írta közösségi oldalán Budapest IV. kerületének polgármestere. Déri Tibor emlékeztetett, hogy az egyik kerületi iskola tanulója januárban allergiás sokk miatt hunyt el – írta a HVG.

Az óvónő a délutáni alvás után vette észre, hogy a kisfiúnak ödémás a szeme, piros a szemfehérje és egész testén piros a bőre. Mivel a gyereknek nem volt láza, sejtette, hogy allergiás reakcióról van szó. A szülőket nem tudta eléri, így a kisfiúnak beadta az Epipen injekciót, majd hívta a mentőket.

Az óvodában azért volt Epipen, mert a januári tragikus eset után azonnal intézkedtek, hogy minden nevelési, oktatási intézményben legyen antiallergiás injekció.

A kiérkező mentők azt mondták, ha a kisfiú nem kapta volna meg az injekciót, meghalt volna, mire ők odaérnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló