Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Őzbakot gázolt egy VW az M86-oson, Ölbő közelében

A sofőr már nem tudta elkerülni az ütközést.

Az M86-os autóúton, a szelestei lehajtó közelében történt a baleset. A Szombathely felé tartó Volkswagen elé a menetirány szerinti bal oldalról, a kerítést átugorva került az őzbak.

Az autót vezető férfi már hiába fékezett, elütötte az állatot, ami az árokba csapódott és elpusztult.

Őzbakot gázolt egy VW az M86-oson
Tánczos Mihály

A személyautón van Casco, így a tulajdonos kára részben megtérül. A vadat az illetékes vadásztársaság embere elszállította.

Őzbakot gázolt egy VW az M86-oson
Tánczos Mihály

Információnk szerint az őzbakra a Magyar Közút munkatársai figyeltek fel nem sokkal korábban, karbantartási munka közben. Azonnal értesítették a központjukat, az M86-os tájékoztató tábláján pedig megjelent az élő állatra figyelmeztető háromnyelvű felirat.

Őzbakot gázolt egy VW az M86-oson
Tánczos Mihály

Mire azonban megtalálhatták volna a vadat, addigra a személyautó elütötte.

Őzbakot gázolt egy VW az M86-oson
Tánczos Mihály

Az M86-os autóút mindkét oldalán van vadháló, a vadak általában a felhajtók környékén keverednek be az autóút mellé. Ilyenkor a leggyakrabban vadász lövi ki az állatot, de nemrégiben lezártak egy szakaszt, amíg kitereltek egy szarvast a pályáról.

Arra is volt már példa, hogy rendőr lőtt ki korábban autók között ugráló szarvast, amikor az kiszaladt az árokhoz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra