Kalandos kedd: felborult autó Gencsapátinál, árokba csapódott kocsi Celldömölknél

Mindkét sofőr kórházba került.

A 87-es főúton és Celldömölk közelében is történt személyi sérüléses közlekedési baleset, miután jobbra ívelő kanyarban elvesztette az uralmát a járműve felett a sofőr. Mindkét esetben könnyű sérüléssel kerültek kórházba az autóvezetők.

A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki a 87-es főúton egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén, kedden kora reggel.

TM/Nyugat.hu

Kőszeg felől Szombathely irányába tartott egy Renault személyautó, amelynek vezetője Gencsapáti közelében, egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett.

TM/Nyugat.hu

Az autó a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és  felborult.

TM/Nyugat.hu

A mentők a sofőrt a Markusovszky kórházba szállították.

TM/Nyugat.hu

Egy rövid időre teljes útlezárás volt érvényben, amíg a szombathelyi tűzoltók áramtalanították a járművet. A 87-es főúton megfordulók, vagy kerülő úton érkezők sűrű villogással jelezték a szemből érkezőknek, hogy gond van, a sötétben pedig messziről látszottak a kék villogók. A tapasztaltabbak személyautóval az első adandó alkalommal bekanyarodtak Gencsapáti felé, így elkerülve a baleseti helyszínt és ezzel is csökkentve a torlódó autók számát.

Szintén jobbra ívelő kanyarban tért át a szemközti sávba

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2022. január 9-én, a 8611-es számú úton, Kemenesszentmárton és Celldömölk között.

TM/Nyugat.hu

Egy sárvári lakos Renault személyautóval közlekedett Celldömölk felől Vönöck irányába, amikor haladása során az út 41-es kilométerszelvényében egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a szemközti forgalmi sávba és a vízelvezető árokba csapódva állt meg autójával.

TM/Nyugat.hu

A sofőr könnyebben megsérült a balesetben.

TM/Nyugat.hu

Az eset körülményeit a Celldömölki Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

TM/Nyugat.hu

A műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon. Nem alakult ki torlódás.

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló