Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kalandos kedd: felborult autó Gencsapátinál, árokba csapódott kocsi Celldömölknél

Mindkét sofőr kórházba került.

A 87-es főúton és Celldömölk közelében is történt személyi sérüléses közlekedési baleset, miután jobbra ívelő kanyarban elvesztette az uralmát a járműve felett a sofőr. Mindkét esetben könnyű sérüléssel kerültek kórházba az autóvezetők.

A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki a 87-es főúton egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén, kedden kora reggel.

TM/Nyugat.hu

Kőszeg felől Szombathely irányába tartott egy Renault személyautó, amelynek vezetője Gencsapáti közelében, egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett.

TM/Nyugat.hu

Az autó a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és  felborult.

TM/Nyugat.hu

A mentők a sofőrt a Markusovszky kórházba szállították.

TM/Nyugat.hu

Egy rövid időre teljes útlezárás volt érvényben, amíg a szombathelyi tűzoltók áramtalanították a járművet. A 87-es főúton megfordulók, vagy kerülő úton érkezők sűrű villogással jelezték a szemből érkezőknek, hogy gond van, a sötétben pedig messziről látszottak a kék villogók. A tapasztaltabbak személyautóval az első adandó alkalommal bekanyarodtak Gencsapáti felé, így elkerülve a baleseti helyszínt és ezzel is csökkentve a torlódó autók számát.

Szintén jobbra ívelő kanyarban tért át a szemközti sávba

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2022. január 9-én, a 8611-es számú úton, Kemenesszentmárton és Celldömölk között.

TM/Nyugat.hu

Egy sárvári lakos Renault személyautóval közlekedett Celldömölk felől Vönöck irányába, amikor haladása során az út 41-es kilométerszelvényében egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a szemközti forgalmi sávba és a vízelvezető árokba csapódva állt meg autójával.

TM/Nyugat.hu

A sofőr könnyebben megsérült a balesetben.

TM/Nyugat.hu

Az eset körülményeit a Celldömölki Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

TM/Nyugat.hu

A műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon. Nem alakult ki torlódás.

TM/Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló