Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Pár nap alatt lezavarják a földkábelcserét Szombathely főterének környékén

Csak úgy kapkodjuk a fejünket a hirtelen fel-, majd eltűnő útburkolatbontások miatt.

Valósággal porrá zúzta a szombathelyi főtéren járók, köztük a mi lappangó tavaszi fáradságunkat is az a sárga szalag, amin az erősáramú kábel felirat virít pirosan. Ebből már sejtettük is, hogy hol kaphatunk bővebb információt a házfalak mellé felhúzott szalag és az ideiglenesen felszedett térkövek installációjával kapcsolatban.

Nyugat.hu

Az E-On megkeresésünkre tájékoztatást adott a helyszínen folyó munkálatokról.

Válaszukban elárulták, hogy egy üzlet bővítésével kapcsolatban felmerült villamosenergia ellátási igényt teljesítenek. Ehhez kapcsolódóan két darab elosztószekrényt, valamint 30 méter hosszú szakaszon kisfeszültségű földkábelt cserélnek.

A közelben lévő Hollán Ernő utcát is érinti a fejlesztés, ezért ott is találkozhatunk felbontott járdaszakasszal.

Nyugat.hu

Az ütemezési tervből kiderül, hogy március 11-én már a térkő helyreállítása kerül sorra.

Hogy milyen lesz a befejezett mű, azt még nem tudjuk, de a munkálatok szakaszai során készült képekkel szolgálhatunk:

Nyugat.hu

Ezzel együtt kijelenthetjük, hogy megjött a jó idő! Mostantól bárhol, bármikor láthatunk majd hasonló kivitelezési munkálatokat a fagymentes időjárásnak köszönhetően.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra