Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Pár nap alatt teljesen megteltek a szombathelyi kupakgyűjtő szívek

A vártnál is gyorsabban gyűlnek a kupakok, ami a környezetvédelemre, a szombathelyi Holnap Háza Lakóotthonra és Noelre nézve is jó hír.

Egy hete sincs, hogy az Éljen Szombathely! Egyesület átadta Szombathely nem aprózza el, rögtön két kupakgyűjtő szív is hódító útjára indult April 01. 15:18 a szombathelyi Borostyánkő Áruház mellett kihelyezett kék kupakgyűjtő szívet, húsvét hétfőre teljesen megtelt.

Horváth Soma alpolgármester a szív átadásán elmondta, hogy az itt összegyűlt kupakokból befolyó összeget a szombathelyi Holnap Háza Lakóotthonnak ajánlják fel.

Megtelt kupakgyűjtők
Megtelt kupakgyűjtő szív a Borostyánkő Áruház mellett.
Mészáros D. Zsolt

Szombathelyen egyébként egy másik szívet is kihelyeztek, ezt a Domusnál. Az ebben összegyűlt kupakok az SMS-s pusztacsói kisfiú, Horváth Noel kezeléséhez járulhatnak hozzá.

Az, hogy máris megteltek, nem csak a lakóotthon és Noel számára igazán jó hír. Egyúttal azt is jelenti, hogy rengeteg szombathelyi élt a kezdeményezéssel, és jó célra fordította a feleslegessé vált kupakokat ahelyett, hogy esetleg csak simán kidobta volna.

Megtelt kupakgyűjtők
A Domusnál lévő szív is megtelt.
Mészáros D. Zsolt

Reméljük, nem hagy alább a lelkesedés, és ezután is hetente láthatjuk majd megtelni és kiürülni a szíveket.

Arról, hogy a kupakokból hogyan lesz pénz, amit jótékony célra lehet fordítani, ebben a cikkben Szombathely nem aprózza el, rögtön két kupakgyűjtő szív is hódító útjára indult April 01. 15:18 írtunk részletesen.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra