Gond nélkül csúszott be az ujjunk

Teszteltük az új szombathelyi parkolóautomatát. Az aprót gond nélkül nyeli és nekünk a jegykivétel sem okozott problémát. Videó.

December közepén számoltunk be róla, hogy a SZOVA lecserélte a bő másfél évtizede a lakosságot szolgáló parkolójegy automatákat. Az akkor közölt cikkünkre nagyon sok komment érkezett és leginkább azt kifogásolták olvasóink, hogy szinte lehetetlen kibogarászni a jegyet a helyéről. Most leteszteltük mit is tud az új automata és, hogy valóban hangya bokszkesztyűben fogás effektus-e a jegy kibányászása.

Tesztünkből kiderül, hogy ha nem megfelelő a technikánk, akkor nem egyszerű feladat a jegy birtokbavétele. Operatőr kollégánk sokadik próbálkozásra sem jutott jegyéhez, míg riporterünk elsőre ki tudta venni azt. Hogy melyik a legjobb techinka? Videónkban láthatják.

Nem támogatott video formátum
Video: Parkolójegy-automata teszt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Új automaták nyelik a parkolási pénzt

A SZOVA lecserélte a szombathelyi parkolójegy-automatákat. Közel 100 milliót költöttek el, de papírpénzzel még mindig nem lehet fizetni.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video