Parkolótakarítás és -festés jön a Stromfelden, lezárják a Lidlnél lévő kis parkolót

A Lidl parkolója csak a Verseny utca irányából lesz megközelíthető.

Jövő szerdán (január 24.) délelőtt teljes parkolótakarítást fogunk végezni a Lidl parkoló végében lévő kisebb parkolóban, utcaseprő gépekkel, lombhúzással, szemétszedéssel, csatornamosatással, a parkolóhelyek újrafestésével és a bokros növényzet visszavágásával, rendezésével - közölte ma Facebook-bejegyzésében Bokányi Adrienn városi képviselő.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Mint írta, a körforgalom reggel 8 órától kb. 13 óráig lezárásra kerül, így a parkoló csak a Verseny utca irányából lesz megközelíthető. Sejtésünk szerint inkább csak a parkoló nem lesz megközelíthető a körforgalomból, maga a körforgalom használható lesz, de majd meglátjuk.

Mindenesetre Bokányi arra kérte az ott élőket és ott parkolókat, hogy ebben az időszakban (8-13 óráig) kivételesen máshol parkoljanak és figyeljenek oda a lezárásra, amit a közterület-felügyelet munkatársai is segíteni fognak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely