Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tizenegy és fél méterre dobta a kalapácsot Lagzi Lajcsi Szombathelyen

A dáridó koronázatlan királyát az olimpiai bajnok Pars Krisztán trenírozta.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Épp, hogy tegnap megírtuk Hujber Ferenc belengetett, aztán gyorsan meg sem valósult családelhagyását, amit az Édes Élet című trash realityben jelentett be, máris újabb szombathelyi szálat produkált a Super tv2 műsora. A dáridó koronázatlan királya Lagzi Lajcsi látogatott ugyanis hozzánk, vagyis egészen pontosan Pars Krisztiánhoz a Dobó Se-be.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

London olimpiai bajnoka ugyanis kalapácsvetésre akarta megtanítani Lajcsit. A zenész egyébként nem túl sok tesi órán vehetett részt annak idején, mert már a medicinlabda dobás problémát okozott neki. A seprűvel való kalapácsvető mozdulat gyakorlásra pedig csak nézett, mint az edényes.

Lajcsi aztán farmerben, pólóban, ingben neki gyűrkőzött, hogy kidobja az atlétika szert. A női, 5 kilós golyóval el is jutott 11 és fél méterig. A nem mindennapi sportteljesítményt dokumentáló videókat itt a cikken belűl lehet megnézni. Sajnos a szerkesztők külön nem mentették ki őket, így, itt-ott pörgetni kell. Hát jó szórakozást!

Jah, ha valaki kedvet kapott volna a casual kalapácsvetéshez Pars Krisztánnal, az most ne rohanjon hanyatt homlok a Sugár úti Sporttelepre. A Dobó SE felnőtt versenyzői ugyanis, Parssal együtt, jelenleg Dél-Afrikában edzőtáboroznak. A Lajcsival felvett edzést is korábban rögzítették a szerkesztők.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés