Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ki akarta próbálni az autót, mondja az autószerelő, aki jogosítvány nélkül törte össze Pars kocsiját

Megszólal a kalapácsvető is.

Laposa Dávid az az autószerelő, aki április 27-én hajnalban összetörte Pars Krisztián kalapácsvető Audiját Szerelője törhette össze Pars Krisztián Audiját - Elszaladt a sofőr és utasa a baleset után 2017. April 27. 08:26 . Az akkori információk szerint ott hagyta az összetört autót, Pars a Facebookon kezdte el keresni Laposát, az olimpiai bajnok szerint az elkövető nem csak hogy összetörte Audiját, de be is volt drogozva és rúgva is.

Az autószerelő most a borsonline -nak adott nyilatkozatában cáfolta, hogy bármilyen tudatmódosítót is bevett volna. Hajnali négykor azért ült be Pars kocsijába, hogy kipróbálja és a nedves aszfalt miatt csúszott meg az úton.

Elindultam az autóval, de egy körforgalomban, ami tiszta víz volt, hibáztam, ezért tört össze a kocsi. Ráadásul a gumik is rosszak voltak

– kezdte a 26 éves autószerelő, akinek egyébként nincsen jogosítványa.

Pars kocsijának féltengelyével, továbbá a motorháztetővel és ablaktörlőjével akadtak gondok, mert utóbbit Pars egy jóakarója már összevissza görbítette. Meg a kötelező szervizelés volt hátra.

Szerelője törte össze Pars Krisztián Audiját?
Tánczos Mihály

Honnan vette, hogy narkóztam? Egyáltalán ő honnan tudja, hogy a kábítószernek milyen illata van? És azt is kikérem ma­gamnak, hogy ült mellettem va­laki – háborgott a pilóta. – Az autó javíttatása egyébként azért késett, mert a megrendelt alkatrészeket az olimpiai bajnok nem tudta kifizetni, mindig csak halogatta. A rendőrségen mindent beismertem. Ha esetleg vádat emelnek ellenem, akkor az egy gépjármű önhatalmú eltulaj­donítása lesz. Krisztiánt keres­tem a Facebookján, de nem rea­gált, pedig elnézést akartam kérni tőle.

Megkerestük Pars Krisztiánt, aki azt mondta, hogy - bár korábban rendszeresen beszélt telefonon a szerelővel - az eset óta Laposa nem kereste. A sportoló hozzátette, hogy akár csak máskor, most is bármikor felveszi neki a kagylót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra