Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ki akarta próbálni az autót, mondja az autószerelő, aki jogosítvány nélkül törte össze Pars kocsiját

Megszólal a kalapácsvető is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Laposa Dávid az az autószerelő, aki április 27-én hajnalban összetörte Pars Krisztián kalapácsvető Audiját Szerelője törhette össze Pars Krisztián Audiját - Elszaladt a sofőr és utasa a baleset után 2017. April 27. 08:26 . Az akkori információk szerint ott hagyta az összetört autót, Pars a Facebookon kezdte el keresni Laposát, az olimpiai bajnok szerint az elkövető nem csak hogy összetörte Audiját, de be is volt drogozva és rúgva is.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az autószerelő most a borsonline -nak adott nyilatkozatában cáfolta, hogy bármilyen tudatmódosítót is bevett volna. Hajnali négykor azért ült be Pars kocsijába, hogy kipróbálja és a nedves aszfalt miatt csúszott meg az úton.

Elindultam az autóval, de egy körforgalomban, ami tiszta víz volt, hibáztam, ezért tört össze a kocsi. Ráadásul a gumik is rosszak voltak

– kezdte a 26 éves autószerelő, akinek egyébként nincsen jogosítványa.

Pars kocsijának féltengelyével, továbbá a motorháztetővel és ablaktörlőjével akadtak gondok, mert utóbbit Pars egy jóakarója már összevissza görbítette. Meg a kötelező szervizelés volt hátra.

Szerelője törte össze Pars Krisztián Audiját?
Tánczos Mihály

Honnan vette, hogy narkóztam? Egyáltalán ő honnan tudja, hogy a kábítószernek milyen illata van? És azt is kikérem ma­gamnak, hogy ült mellettem va­laki – háborgott a pilóta. – Az autó javíttatása egyébként azért késett, mert a megrendelt alkatrészeket az olimpiai bajnok nem tudta kifizetni, mindig csak halogatta. A rendőrségen mindent beismertem. Ha esetleg vádat emelnek ellenem, akkor az egy gépjármű önhatalmú eltulaj­donítása lesz. Krisztiánt keres­tem a Facebookján, de nem rea­gált, pedig elnézést akartam kérni tőle.

Megkerestük Pars Krisztiánt, aki azt mondta, hogy - bár korábban rendszeresen beszélt telefonon a szerelővel - az eset óta Laposa nem kereste. A sportoló hozzátette, hogy akár csak máskor, most is bármikor felveszi neki a kagylót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés