Pásztor Annának sokkal jobb a szex 50 évesen

Bochkor Gábornak vallott a felfedezéséről.

Az ATV #Bochkor című műsorában mesélt Pásztor Anna a kapuzárási pánikról. Elmondta, hogy úgy érzi, háromszor annyi ideje, vagyis 150 éve él, és a belső órája annyira máshogy jár, hogy nem volt ideje a változókoron gondolkodni - írja a 24.hu.

Édes Istenem, én nagyon hálás vagyok, hogy ezek az évek elmúltak, és nem ott tartok. És nem ott vagyok, és nem olyan körülmények között, és nem olyan a testem, és annak vége van, és most itt vagyunk. Tehát ez egy lépcsőzetes, felfelé lépegetés. Agyilag, kívülről, bentről… Még szexuálisan is. Sokkal jobb most a szex 50 évesen...

- mondta Anna a műsorban.

A naphire.hu-nak már kicsit árnyalta a kérdést Pásztor Anna, példának pedig a tinikori alkoholfogyasztást hozta fel, mert szerinte a mértéktartás a korral jár, minél idősebb valaki, annál jobban ismeri a határait.

A megfelelési kényszer persze az ágyban is jelen volt Annánál, így a korral járó felszabadulás hozta el számára a felismerést, hogy a terhektől megszabadulva, minden sokkal jobb lesz. Az újságnak elmondta, hogy 40 felett kezd exponenciálisan jobb lenni a szex.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek