Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Patakba zuhant egy autó Oberpullendorfban

A Csáva-patakban kötött ki egy személygépjármű ma délelőtt a városháza közelében. Hogy mi okozta a balesetet, azt egyelőre nem tudni.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedd délelőtt a Csáva-patakba (Stooberbach) zuhant egy személygépjármű Oberpullendorfban (Felsőpulya), a városháza mellett. Hogy a balesetet mi okozhatta, egyelőre nem lehet tudni, az autó két utasa beszorult a gépjárműbe, őket a tűzoltóknak kellett feszítővágóval kiszabadítani a roncsból.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Végül egy emelőkosaras kocsival mentették ki őket a patak medréből. Ezután következett az autó mentése egy daru segítségével, valamint egy esetleges olajszivárgás esetére olajfelfogó gátakat is telepítettek a patak vizére.

A múlt héten egyébként Sopronban is az Ikva-patakban landolt egy autó a Fűzfa sor környékén, viszont abban senki nem ült, feltételezhetően a gépjármű tulajdonosa a kéziféket felejtette el behúzni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés