Pataki Zita: „Azonnal elsírtam magam”

Szatmári Orsolya szívszorító dallal jelentkezett a gyermektelenségről

Március 25-én, az embrió világnapján debütált Szatmári Orsolya Gyermeki fény című dala.

A videoklipben Pataki Zita is feltűnik. A riporter Facebook-oldalán osztotta meg a dal születésének történetét. A vlogger beszámolt arról, hogy Szatmári Orsolya énekesnő február végén küldte el neki a szerzeményét. És ekkor mesélte el neki, hogy Patakiék Az utolsó lombik című dokumentumfilmsorozata mennyire megérintette őt. Rádöbbent, hogy neki is szembe kell nézni a gyermektelenségével.

Pataki Zita hozzátette, hogy „sok előadót megihletett már az anyaság, apaság... de a gyermektelenség fájdalmáról én még nem hallottam dalt!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video