Például Jánosházán is tíz centi hó esett

Több centiméter hó borította be a Dunántúlt reggelre, valahol már 7-10 cm hullott.

Péntek késő este kezdődött a havazás, reggelre gyönyörű, havas, téli tájra ébredt az ország délnyugati, nyugati fele. Több helyen intenzíven rákezdett a havazás, a sűrű, tapadó hópelyhekből a Dunántúl egyes részein már 7-10 centire gyarapodott a hó vastagsága. A legtöbbet, 10 cm-t eddig Balatonszepezden, Tótvázsonyban és Jánosházán mérték. Ennél kicsivel kevesebb esett többek közt Csóton, Závodon, Iváncsán – írja az Időkép .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás