Péntek esti podcastunk vendége: Danka Lajos

A Mi Hazánk polgármesterjelöltjét elsősorban a programjáról faggatjuk.

Szombathelyen négy szervezetnek is sikerült polgármester-jelölteket állítani.

Lapunk korábban már beszélgetett Nemény Andrással Nemény András, aki megszelídítette Szombathelyen a politikai életet? April 26. 19:02 (Éljen Szombathely!) és Lenkai Nórával Lenkai Nóra: én éjjel-nappal küzdöttem és dolgoztam May 03. 18:55 (Fidesz-KDNP), harmadikként pedig Danka Lajos (Mi Hazánk Mozgalom) érkezik podcast-stúdiónkba.

Az egykori kisgazda országgyűlési képviselővel (1998-2002), Söpte polgármesterével (2010-2014) elsősorban a város ügyeiről beszélgetünk, de bizonyára más témák is előkerülnek.

Danka Lajos
Mészáros D. Zsolt

Kezdés 2024. május 17-én (péntekenen) 18.30-kor.

A beszélgetés a itt a Nyugat.hu-n és a YouTube-csatornánkon is követhető lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast