Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Pénteken Szombathely neves házairól beszélgetünk

Mert mindet elmondanak a múltról és a jelenről. Podcastunk vendége Balló László lesz.

Balló László nevéhez két dolog is kötődik: az irodalom és a múlt iránti szeretet. Több könyve is megjelent már, de a mostani az első, amely várostörténettel foglalkozik. A Neves házak – Szombathelyi etűdök című kötetben sok képpel és leírásokkal jeleníti meg a város eltűnt építészeti értékeit, amelyek egykor oly színessé tettek Szombathelyt.

Törvényszerű volt mindez vagy nagy pazarlás? No és milyen történetek kötődnek ezekhez?

Mészáros D. Zsolt

Lesz miről beszélgetnie Roznár Gyöngyinek, a Nyugat.hu főszerkesztőjének Balló Lászlóval.

Kezdés: November 3. (péntek), 15 óra.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast