Eddig: 2 398 597 / 3 000 000 Ft, 108 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Péntekig, szeptember 29-ig jelezhetik a pedagógusok, ha nem akarják aláírni az új jogállásról szóló szerződést

Akár ezer tanár felmondására is lehet számítani.

Horváth Péter a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke úgy gondolja, szeptemberben ezer körül lehet a státusztörvény miatt felmondó pedagógusok létszáma – írja a Telex .

Péntekig, szeptember 29-ig jelezhetik a pedagógusok, ha nem akarják aláírni az új jogállásról szóló szerződést. A pedagógusoknak erre szeptember 15. óta volt lehetőségük, aki eddig jelezte, annak november végén szűnik meg a jogviszonya.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a portálnak a csütörtöki kormányinfón Kormányinfó: január 1-től vezetik be az új CSOK-ot September 28. 13:18 úgy nyilatkozott, körülbelül 700 körül lehet a szeptemberben távozó pedagógusok száma.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra