Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pénzbüntetést ér a sárvári fényképezős kukkolás

Ruhátlan nőről készített fényképet a szoláriumban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Sárvári Járási Ügyészség személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat azzal a rovott múltú férfival szemben, aki a vád szerint 2019. májusában az egyik sárvári szolárium fülkéjébe bement, majd a szomszédos fülkében ruhátlanul tartózkodó sértettről a fülkéket elválasztó fal fölött fényképfelvételeket készített, amivel a sértettnek jelentős érdeksérelmet okozott. A sértett észrevette a vádlott kezében lévő mobiltelefont, kiabálni kezdett, emiatt a vádlott elmenekült a szoláriumból, a sértettről készített fotókat pedig kitörölte a telefonjából. A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés