Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Pénzt kéregetett egy pécsi kocsmában, egy részeg férfi begurult és behúzott neki

A Pécsi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen, aki egy kocsmában leütött egy kéregető férfit.

A férfi 2018 augusztusában Pécs belvárosában egy söröző kerthelyiségében italozott, amikor a presszóban megjelent az ittas állapotban lévő sértett.

A sértett a vendéglátó egységben tartózkodók közül többektől, így a vádlottól is pénzt próbált kérni. A vádlott közölte a kéregetővel, hogy nem ad pénzt és a továbbiakban hagyja őt békén.

A sértett ennek ellenére tovább folytatta a kéregetést, és újra megpróbált pénzt kérni a vádlottól, aki ekkor egy alkalommal ököllel arcon ütötte a sértettet.

Az ökölütés következtében a sértett elesett, pár másodpercre az eszméletét is elvesztette.

A bántalmazás következtében a sértett kétoldali állkapocscsont-törést szenvedett el, mely 8 napon túl gyógyuló sérülésnek minősül.

Az elkövető cselekménye a súlyos testi sértés bűntettének a megállapítására alkalmas.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra