Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hídról zuhant patakmederbe egy férfi Szombathelyen - súlyosan megsérült a balesetben

Pénteken éjszaka riasztották a mentőket és a tűzoltókat a szombathelyi Óperint utcába, ahol a Perint patak medrébe zuhant egy férfi. Baleset történt.

Lezárták a Perint hídját pénteken éjszaka, a mentés idejére, az Óperint utca és Szent Quirinus sétány kereszteződésénél. Információnk szerint egy férfi zuhant a Perint medrébe a hídról, kövek közé.

Az Óperint utcai Perint híd Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

A helyszínre riasztott mentők egy fiatal férfit találtak, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A mentés a katasztrófavédelem és a rendőrség bevonásával történt. A sérültet ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba - tájékoztatott az Országos Mentőszolgálattól Kocsis Szandra.

A Perint patak köves medre
TM/Nyugat.hu
Úgy tudjuk, hogy nem merült fel szándékosság az esettel kapcsolatban, azaz nem direkt ugrott a vízbe a férfi, nem lökték és nem is öngyilkossági szándék áll a háttérben, hanem baleset történt. Ez feltehetőleg egy meggondolatlan cselekedet következménye.
Patakmederbe zuhant egy férfi Szombathelyen
TM/Nyugat.hu
Többen is tartózkodtak a közelben, így azonnal értesítették a mentőket. Ez nagy szerencse a sérültnek, mivel éjszaka nagy eséllyel senki nem talált volna rá a mederben, ha nincs szemtanú.
A Szent Quirinus sétány mellett történt a baleset
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra