Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Petíció indult az iskolák bezárásáért

A kormány minden kérést elutasít.

Pedagógusok indították azt az online petíciót, amelyben a felsőoktatási intézmények, középiskolák és általános iskolai felső tagozatok bezárását, tehát a digitális oktatásra való átállást követelik. Az intézkedés szerintük a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása miatt szükséges, mint írják, "diákjaink, tanáraink és családjaik életének megóvása érdekében."

A további szigorításokat, beleértve az iskolabezárást egyre többen támogatják a Fideszen belül is, de a kormány egyelőre kitart amellett, hogy "az országnak működnie kell" , és mindenáron próbálják elkerülni a digitális átállást.

A Pedagógusok Szakszervezete korábban már kérte, hogy biztosítsák a tanárok rendszeres tesztelését, a veszélyeztetett pedagógusokat pedig mentesítsék a munkavégzés alól. A kormányzat mindkét kérést elutasította. - írja a hvg.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra