Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Petíciót indít a Momentum: maximum 8 évig lehessen valaki miniszterelnök

“Az elmúlt 100 év magyar politikája nem az emberekről szólt, hanem Horthykról, Kádárokról és Orbán Viktorokról.”

A Momentum petíciót indít annak érdekében, hogy egy személy maximum 8 évig lehessen miniszterelnök - jelentette be a Facebookon Fekete-Győr András és Gelencsér Ferenc.

"Az elmúlt 100 év magyar politikája nem az emberekről szólt, hanem Horthykról, Kádárokról és Orbán Viktorokról. Ezek a politikusok nem azon fáradoztak, hogy a magyarság nyugati életszínvonalon élhessen, hanem a mindenkori egyéni, politikai hatalmi érdeküknek megfelelően vezették ezt az országot.” - indokolta a kezdeményezést Gelencsér Ferenc.

Fekete-Győr András - a Momentum miniszterelnök-jelöltje - elmondta, hogy amennyiben ő lesz a következő miniszterelnök, törvénymódosítást fog kezdeményezni arról, hogy egy miniszterelnök maximum 8 évig irányíthassa Magyarországot.

“Soha többé nem fordulhat elő az, hogy egyetlen ember kénye-kedve szerint alakuljon az ország sorsa. Amennyiben egyetért kezdeményezésünkkel támogassa petíciónkat!” - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

A petíciót itt írhatja alá.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet