Petíciót indított a DK Novák Katalin lemondatásáért

Szerintük a "pedofilsimogató" köztársasági elnök méltatlanná vált az államfői tisztség betöltésére.

Petíciót indított a DK Novák Katalin köztársasági elnök lemondatásáért - írja a párt közleményében.

Úgy vélik, a "pedofilsimogató" köztársasági elnök méltatlanná vált az államfői tisztség betöltésére, miután elnöki kegyelmet adott egy elítélt bűnözőnek, aki pedofil bűncselekmények eltussolásában segédkezett.

A DK szerint Novák Katalin szégyent hozott a köztársasági elnöki tisztségre, ezzel pedig méltatlanná vált annak betöltésére. "Nem engedhetjük meg, hogy Novák Katalin még több pedofilt engedjen szabadon, veszélyeztetve gyerekeinket és unokáinkat! Nem lehet egy pedofilsimogató Magyarország legfőbb közjogi méltósága, nem képviselheti a magyarokat államfőként sem itthon, sem külföldön! Aki pedofiloknak vagy őket segítőknek ad kegyelmet, azt egy európai nemzetnek ki kell vetnie magából" - írták.

A petíciót ide kattintva lehet aláírni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet