Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egymás nyakán az autók a Petőfi Sándor utcában

Cserélik az aszfaltréteget a Petőfi Sándor utcában, ha tehetik kerüljék el az adott szakaszt.

Akárhányszor jártunk arra, elég egy percig várakozni, és máris a Paragvári utcától a Március 15. térig ér a kocsisor. Cserélik a burkolatot a Petőfi Sándor utca egy részén, ha tehetik kerüljék el, alternatív útvonalakon közlekedjenek.

Petőfi Sándor utca útfelújítás
Sebességkorlátozás + útszűkület + jelzőlámpa = torlódás
Garai Antal Atom

Szeptember 10. és 14. közt várhatóak a közlekedési nehézségek, ezt követően már csak szakaszosan lesznek javítások. A javított szakasz a Március 15. téri körforgalomtól a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság épületéig tart, s ezen menetirányban a külső sávot érinti, illetve szakaszosan a belső sávot is.

Jelenleg a 2011-es nyomvonalas gázvezeték-rekonstrukciót követő helyreállítás tart, ha az időjárás nem szól közbe, akkor még ma, illetve holnap délelőtt befejezi a munkát a marógép s holnap kezdik az aszfaltozást. Így péntekre már megszűnik a nagy gépek mozgása. A külső sáv mellett néhol a belsőt is érinti a felújítás, főleg azon helyeken, ahol hullámos már a régi aszfaltréteg (jelzőlámpáknál stb.).

Petőfi Sándor utca útfelújítás
Marógép
Garai Antal Atom

Az aszfaltozással azonban még nincs vége a munkálatoknak, azt követően a csatornafedeleket és a vízelvezető rácsokat hozzák az úttal egy síkba, ezeknek kötési ideje nagyjából egy hét, ekkor már vélhetően csak részleges lezárásokkal (vagy kerülésre figyelmeztető táblákkal) kell számolniuk az autósoknak.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra