Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Piroson tekert át az ittas kerékpáros és belehajtott egy Suzukiba Szombathelyen

Nagy volt a torlódás a Vörösmarty Mihály utcában, az esetnek több szemtanúja is volt. A középkorú asszonyt a mentők kórházba szállították.

A vasútállomás irányából tartott a belváros felé a Szelestey László utcában egy Suzuki személyautó. A sofőr egy autóbusz mellett megállt a piros jelzésnél, majd a zöld jelzésre elindult a busz jobb oldalán.

TM/Nyugat.hu

Ahogy kiért a szintén elinduló busz takarásából, észlelte, hogy egy kerékpáros közeledik nagy sebességgel a menetiránya szerinti bal oldalról. A sofőr fékbe taposott, hogy a kerékpáros el tudjon haladni előtte, de az asszony fékezés nélkül belehajtott a Suzuki oldalába, a bal első keréknél.

TM/Nyugat.hu

Egy szemtanú elmondta, hogy a kerékpáros lehajtott fejjel tekert, valószínűleg fel sem fogta, hogy egy autó van előtte. A biciklis nő megsérült, a mentők a Markusovszky kórházba szállították. Nála felmerült az ittasság gyanúja.

TM/Nyugat.hu

A helyszínen nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat, de ismét több járművezetőnek okozott problémát megérteni azt, hogy ilyen esetekben a rendőr karjelzése felülírja a lámpát. Ez szintén problémát okozott néhány gyalogosnak is, akik a zöld lámpánál teljes nyugalommal besétáltak volna az előttük elhaladó autók elé.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló