Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Pitbull harapta meg a 13 éves lány arcát Szombathelyen, kitépte fogszabályzóját is

A harci eb egy családra és kiskutyájukra támadt rá még a hétvégén.

A Facebookon osztotta meg az anyuka, hogy családjával vasárnap délután Oladon sétáltatták Jimbo nevű kutyájukat, a békés csatangolásnak azonban egy pitbull véget vetett.

A semmiből, ezred másodpercek alatt ott termett, 3 kiskerten rohant keresztül, a drótkerítéseket átszabva.

Kislánya azonnal felkapta spitz fajtájú kutyájukat, férje elé ugrott, hogy megvédje őket, de a kutya így is leteperte őket.

A pitbull megharapta a 13 éves lány arcát és kitépte fogszabályzóját is, miközben próbált hozzáférkőzni a kiskutyához, akinek egyik lábát végül sikerült is elkapnia. Mindhárman próbálták kiszabadítani szorításából a kutyus lábát, közben viszont az anyuka és a lány kezét is megharapta. Végül akkor sikerült megmenteniük kutyájukat, amikor a tékozló gazda is odaért.

Aztán autóba pattantak, az apuka ment a kutyával az állatkórházba, az anyuka és a lánya pedig a sürgősségire.

Jimbo kutyusunk 2 harapással, kislányom 5 harapással, én 1 harápassal megúsztuk. Azon kívül jól vagyunk, igyekszünk a történteket feldolgozni

– írta az anyuka.

Facebook/Szovák Etelka
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra