Autóbalesetet szenvedett Pitti Katalin Vas megyében (Fotóval)

Letért az útról és fás területre csapódott Pitti Katalin operaénekes autója ma délelőtt a Vas megyei Hosszúpereszteg közelében.

Pályaelhagyásos baleset történt - erősítették meg a sárvári rendőrkapitányságon. A nyugat.hu úgy tudja, hogy Hosszúpereszteg határában a Toyota terelőszigetre futott, amitől a sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi felett és a jobb oldali árkon átrepülve fás, bokros területre csapódott. A balesetben a Toyota totálkárosra törött. A karambolhoz riasztották a sárvári tűzoltókat is, nekik azonban már nem kellett segíteniük. Úgy tudjuk, a művésznő saját maga szállt ki a roncsból.

Balesetet szenvedett Hosszúperesztegnél Pitti Katalin operaénekes
Tánczos Mihály

Az operaénekesnő Szombathelyre tartott, a Savaria Egyetemi Központba, ahol órát adott volna. A nyugat.hu információi szerint Pitti Katalin sarokcsont törést szenvedett. A Markusovszky kórházban bent tartották megfigyelésre.

Az Év autója volt, most is bizonyított
Tánczos Mihály

A nyugat.hu megkereste Pitti Katalint is, aki nem kívánt nyilatkozni a balesetével kapcsolatban.

Balesetet szenvedett Hosszúperesztegnél Pitti Katalin operaénekes
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló