Autóbalesetet szenvedett Pitti Katalin Vas megyében (Fotóval)

Letért az útról és fás területre csapódott Pitti Katalin operaénekes autója ma délelőtt a Vas megyei Hosszúpereszteg közelében.

Pályaelhagyásos baleset történt - erősítették meg a sárvári rendőrkapitányságon. A nyugat.hu úgy tudja, hogy Hosszúpereszteg határában a Toyota terelőszigetre futott, amitől a sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi felett és a jobb oldali árkon átrepülve fás, bokros területre csapódott. A balesetben a Toyota totálkárosra törött. A karambolhoz riasztották a sárvári tűzoltókat is, nekik azonban már nem kellett segíteniük. Úgy tudjuk, a művésznő saját maga szállt ki a roncsból.

Balesetet szenvedett Hosszúperesztegnél Pitti Katalin operaénekes
Tánczos Mihály

Az operaénekesnő Szombathelyre tartott, a Savaria Egyetemi Központba, ahol órát adott volna. A nyugat.hu információi szerint Pitti Katalin sarokcsont törést szenvedett. A Markusovszky kórházban bent tartották megfigyelésre.

Az Év autója volt, most is bizonyított
Tánczos Mihály

A nyugat.hu megkereste Pitti Katalint is, aki nem kívánt nyilatkozni a balesetével kapcsolatban.

Balesetet szenvedett Hosszúperesztegnél Pitti Katalin operaénekes
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló