Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Melyik a legjobb? Szavazzon moziplakátokra!

Szálljon be a Nyugat és a Savaria Mozi közös játékába. Döntsük el, melyik rendszerváltás utáni filmhez alkották meg a legjobb plakátokat! A szavazók között mozibérleteket és Nyugat pólókat sorsolunk ki.

Gondolkodtunk azon, miként hosszabbítsuk meg kicsit a most lezáruló Moziünnepet. Ekkor jött az ötlet: ha már a szombathelyi Savaria Mozi szorgalmasan összegyűjtötte és rendszerezte a rendszerváltás után játszott mozifilmek plakátjait, szavaztassuk meg Önöket, melyik a legjobb. Na jó, nem a közel 200 plakát közül választhatnak - kicsit sok lenne - , hanem kiválasztottunk úgy 27-et. Rájuk voksolhatnak egészen egy hétig, október 5-ig. (A plakátokért köszönet a mozit vezető Mayer Rudinak, és a plakát gyűjtemény gondozó Fixl Mikinek.)

A szavazók között kisorsolunk 3 darab, minden filmre érvényes, 20 előadásra alkalmas bérletet a Savaria Moziba, és 10 darab fantasztikus nyugat.hu-s pólót. (Jelszó: Helsinki az már Nyugat? )

Íme, a plakátok:

 
 

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra