Melyik a legjobb? Szavazzon moziplakátokra!

Szálljon be a Nyugat és a Savaria Mozi közös játékába. Döntsük el, melyik rendszerváltás utáni filmhez alkották meg a legjobb plakátokat! A szavazók között mozibérleteket és Nyugat pólókat sorsolunk ki.

Gondolkodtunk azon, miként hosszabbítsuk meg kicsit a most lezáruló Moziünnepet. Ekkor jött az ötlet: ha már a szombathelyi Savaria Mozi szorgalmasan összegyűjtötte és rendszerezte a rendszerváltás után játszott mozifilmek plakátjait, szavaztassuk meg Önöket, melyik a legjobb. Na jó, nem a közel 200 plakát közül választhatnak - kicsit sok lenne - , hanem kiválasztottunk úgy 27-et. Rájuk voksolhatnak egészen egy hétig, október 5-ig. (A plakátokért köszönet a mozit vezető Mayer Rudinak, és a plakát gyűjtemény gondozó Fixl Mikinek.)

A szavazók között kisorsolunk 3 darab, minden filmre érvényes, 20 előadásra alkalmas bérletet a Savaria Moziba, és 10 darab fantasztikus nyugat.hu-s pólót. (Jelszó: Helsinki az már Nyugat? )

Íme, a plakátok:

 
 
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra