Melyik a legjobb? Szavazzon moziplakátokra!

Szálljon be a Nyugat és a Savaria Mozi közös játékába. Döntsük el, melyik rendszerváltás utáni filmhez alkották meg a legjobb plakátokat! A szavazók között mozibérleteket és Nyugat pólókat sorsolunk ki.

Gondolkodtunk azon, miként hosszabbítsuk meg kicsit a most lezáruló Moziünnepet. Ekkor jött az ötlet: ha már a szombathelyi Savaria Mozi szorgalmasan összegyűjtötte és rendszerezte a rendszerváltás után játszott mozifilmek plakátjait, szavaztassuk meg Önöket, melyik a legjobb. Na jó, nem a közel 200 plakát közül választhatnak - kicsit sok lenne - , hanem kiválasztottunk úgy 27-et. Rájuk voksolhatnak egészen egy hétig, október 5-ig. (A plakátokért köszönet a mozit vezető Mayer Rudinak, és a plakát gyűjtemény gondozó Fixl Mikinek.)

A szavazók között kisorsolunk 3 darab, minden filmre érvényes, 20 előadásra alkalmas bérletet a Savaria Moziba, és 10 darab fantasztikus nyugat.hu-s pólót. (Jelszó: Helsinki az már Nyugat? )

Íme, a plakátok:

 
A boldogság színe
A hihetetlen Hulk
A nemzet aranya
A sötét lovag
Állati szerelmek
Bolondok aranya
Cloverfield
Csillagpor
Elizabeth
Eszter hagyatéka
Fűrész
John Rambo
Katyn
Kis Vuk
Kubrick menet
Kung fu panda
L'ecsó
Lizi & Yeti
Lucky Luke
Macskafogó
Majdnem szűz
Mamma mia
Mondd testvér
Ne szórakozz Zohannal
Nem vénnek való vidék
Overnight
Szex és New York
Szex telefonhívásra
Tabló
 
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra