Még csak szóbeszéd: Szombathelyen tölti büntetését Stohl András?

A Szombathelyen terjedő pletyka szerint az ország egyik legmodernebb börtönében húzhat le jó magaviselettel öt hónapot a jogerősen elítélt színész. Ezt senki nem erősítette meg.

Stohl Andrást első fokon 2 év 4 hónap, letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság. A tegnap megtartott tárgyaláson a bíróság az első fokú ítéletet 10 hónap börtönre enyhítette, mivel nem látták bizonyítottnak, hogy a színész által okozott balesetben a másik fél maradandó sérülést szenvedett volna.

A Szombathelyen azonnal napvilágot látott pletyka szerint Stohl András a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben "Azt tanulhatom, hogyan maradhatok ember" - Fókuszban az új börtön 2008. June 13. 20:15 töltheti majd le 10 hónapos büntetését. Jó magaviselettel öt hónap múlva már szabadulhat is. Az utóbbi adat tény, azonban a büntetés letöltésének helyét egyelőre senki nem erősítette meg és a BV gyakorlatilag nem is erősítheti meg, mivel ez szenzitív adatnak minősül. Más a helyzet akkor, ha ezt maga Stohl András mondja el.

A bíróság bv-csoportja állítja majd ki, hova kell bevonulnia Stohlnak. A jogszabály szerint lehetőleg a lakóhelyhez legközelebbi börtönben kell letölteni a jogerős büntetést. Stohl András fóti lakhelye pedig messze esik Szombathelytől.

A színész az RTL Klubnak adott interjújában a munkájáról ezt mondta:

Két lehetőség van, vagy megpróbáljuk azonnal megkezdeni az ítéletet, hogy minél hamarabb túl legyünk rajta, vagy kérünk halasztást, hogy esetleg az évadot meg tudjam csinálni. Az ítélet adott, itt arról van szó, hogy mennyire okozok nehézséget a Nemzeti Színháznak a további működésében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló