Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

„4 évet áldoztunk Áronra, hogy kapjunk 40-et”

Podcast Péntek: "4 évet áldoztunk Áronra, hogy kapjunk 40-et"

/

letöltés 105.14MB
Kozma Zoltán 20 évig vezette a Mekit Szombathelyen, megtanulta, hogy engedje be a pénzt, járt sok országban, egyedi módon erősítette Down-kóros fiát, és most alapítványt hozott létre sérült gyerekeknek.

Kozma Zoltánt, alias Nokit, sokan ismerik Szombathelyen és talán az országban is. Őt faggatta Roznár Gyöngyi és Józing Antal kollégánk a Nyugat.hu podcastjában. Többek között arról:

 • Honnan jött az ötlet, hogy McDonald’s-éttermet nyissanak Szombathelyen, miért szállt ki 20 év után a biztosnak tűnő üzletből és ment el Írországba kocsmát nyitni?
 • Hogyan próbált másként nézni a pénzre és elgondolkodni azon, hogy hiába mondták azt anno a szülei, gazdagnak lenni nem csak elítélendő dolog. Avagy: engedd beáromolni a pénzt!
  Aztán nem kell elherdálni, hanem okosan használni és akár hátizsákkal bejárni a fél világot.
 • Hogyan csináltak végig feleségével – Magyarországon talán egyedül – egy különleges fejlesztési tervet, hogy Down-kóros fiúk minőségi életet tudjon élni. Éveken át, minden nap hosszú órákon keresztül tornáztak, mozogtak Áronnal, hogy együtt fejlesszék ki benne mindazt, amit ő egyedül nem tud elérni.
 • Egyáltalán, hogy lehet az életet nagy képzelőerővel, kitartással és jókedvvel élni?
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Podcast

  Tovább az oldalra