Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

„4 évet áldoztunk Áronra, hogy kapjunk 40-et”

Podcast Péntek: "4 évet áldoztunk Áronra, hogy kapjunk 40-et"

/

letöltés 0.00MB
Kozma Zoltán 20 évig vezette a Mekit Szombathelyen, megtanulta, hogy engedje be a pénzt, járt sok országban, egyedi módon erősítette Down-kóros fiát, és most alapítványt hozott létre sérült gyerekeknek.

Kozma Zoltánt, alias Nokit, sokan ismerik Szombathelyen és talán az országban is. Őt faggatta Roznár Gyöngyi és Józing Antal kollégánk a Nyugat.hu podcastjában. Többek között arról:

 • Honnan jött az ötlet, hogy McDonald’s-éttermet nyissanak Szombathelyen, miért szállt ki 20 év után a biztosnak tűnő üzletből és ment el Írországba kocsmát nyitni?
 • Hogyan próbált másként nézni a pénzre és elgondolkodni azon, hogy hiába mondták azt anno a szülei, gazdagnak lenni nem csak elítélendő dolog. Avagy: engedd beáromolni a pénzt!
  Aztán nem kell elherdálni, hanem okosan használni és akár hátizsákkal bejárni a fél világot.
 • Hogyan csináltak végig feleségével – Magyarországon talán egyedül – egy különleges fejlesztési tervet, hogy Down-kóros fiúk minőségi életet tudjon élni. Éveken át, minden nap hosszú órákon keresztül tornáztak, mozogtak Áronnal, hogy együtt fejlesszék ki benne mindazt, amit ő egyedül nem tud elérni.
 • Egyáltalán, hogy lehet az életet nagy képzelőerővel, kitartással és jókedvvel élni?
 • Kedves Olvasó!

  Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Podcast