Podcast: Miért érzik a mai fiatalok nehezebbnek az életet?

Miért érzik a mai fiatalok, nehezebbnek az életet?

/

letöltés 0.00MB
Egy megosztó cikkünk kapcsán beszélgettünk a fiatalok szorongásáról és kilátástalanságáról.

Múlt héten jelent meg egy cikkünk , melyben több olyan fiatal mesél az elmúlt pár hónapjáról, aki a járvány miatt elveszítette a munkáját.

Nem csak a munkahely elvesztése játszik szerepet abban, hogy a fiatalok körében általános a szorongás és fásultság. Az első olyan generációról van szó, aki teljes egészében a rendszerváltás után született, az új perspektívákra pedig az előző korosztályok nem biztos, hogy megfelelően fel tudták készíteni őket.

Már az időszámításunk előtti civilizációk romjai közt is találhatóak olyan feljegyzések, amik arról szólnak, hogy a fiatalok felelőtlenek és életképtelenek. De valóban ugyanolyan jelentéktelen a probléma a mostani fiatalokkal, mint eddig bármikor?

Ilyen dolgokról beszélgetett szerkesztőségünk néhány tagja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast