Podcast: Hogyan esett szét, és lesz-e még jelentős Jobbik Szombathelyen?

Sikerült újraépíteni a nemrég szétesett Jobbikot Szombathelyen?

/

letöltés 0.00MB
Szalai Bálint választókerületi elnököt arról is kérdeztük, milyen pártnak tartják most magukat, és benne lesznek-e az ellenzéki összefogásban.

Szalai Bálintot, a Jobbik vas megye 1. választókerületének elnökét múlt pénteki podcastünkben Podcast péntek: Helyzet a Markusovszky-kórházban, új buszok és költségvetési problémák 2020. November 14. 11:21 szólította meg Horváth Gábor fideszes városi képviselő. Ennek kapcsán hívtuk be Szalait a stúdióba, ahol beszélgettünk vele a Jobbik széteséséről, az országgyűlési és az önkormányzati választásokon látott mélyrepüléséről.

Arról, hogyan viszonyultak Bana Tibor országgyűlési képviselő kilépéséről, és ahhoz, hogy Balassa Péter a párt regionális igazgatója lett.

És arról is, hogy milyen módon indulnak a 2022-es választásokon és csatlakoznak-e az ellenzéki összefogáshoz és részt vesznek-e az előválasztásokon.

Szalai Bálint a Nyugat.hu podcast stúdiójában
Kiss Tamás
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast