Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pofa, az van: eszelős árú vírustesztek két kórházban

Közel százezer forintért tesztelnek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

96 ezer forintért végeznek el egy PCR-tesztet a hódmezővásárhelyi és a makói kórházban. A szolgáltatók maguk dönthetik el, milyen áron dolgoznak. A kormány ajánlása mindenesetre 30 ezer forint és a legtöbb helyen nagyjából ennyiért is végzik a tesztet. - írja az atv.hu .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Míg az egyik szegedi laborban csak 30 ezer forintba kerül, addig a hódmezővásárhelyi és a makói kórházban majdnem 100 ezer forintot kérnek el ugyanezért a koronavírus-tesztelésért. Magyarországon egyébként több mint 100 helyen lehet tesztet csináltatni. A legtöbb helyen – a Nemzeti Népegészségügyi Központ által is ajánlott – nagyjából 30 500 forintét végzik el a tesztet. 

Hogy a hódmezővásárhelyi és makói kórházban a mintavételt végző magánszolgáltató miért dolgozik háromszoros áron, az ATV híradó hiába kérdezte, nem kaptak választ. Mint ahogy a kormánytól sem arra, hogy morálisan elfogadhatónak tartják-e, hogy egy állami kórházban ennyit kérnek egy koronavírus tesztért.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés