Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

23 millió forint volt a szombathelyi városháza fedett VIP-parkolója és térkövezése, de legalább csúnya lett

Egy jobb lakás árát költötték rá.

Még a tavaly szeptemberi közgyűlésen SZOVA beszámoló, költségvetés, Aranypatak-híd, útfelújítások, pályázatok 2018. September 13. 08:32 , az éves költségvetés módosításánál döntöttek arról, hogy befedik a városháza hátsó, a forgalomtól elzárt parkolójának egy részét. Egyébként nagyon jól eldugták a táblázatban és kellemesen semmitmondó nevet is adtak neki. Íme:

Forrás: szombathely.hu

Igen, 23 milliót költöttek rá. Aminek kapcsán rögtön megindult a vita, kerülhetett-e ennyibe egy fedett parkoló, illetve pont erre volt-e most a legnagyobb szűkség?

Ami az árat illeti, miután nemrég elmentünk és megnéztük a kész művet, észrevettük, hogy a teljes udvart letérkövezték. Senkinek nem kell tapicskolnia cipőcskéjével a sárban. Így már nem is olyan sok az a 23 millió, tekintve, hogy a 10 parkolóhely feletti tető is fémből van. Hogy pont erre volt-e szükség, ennek megítélését Önökre bízzuk.

Nagy Jácint

Hozzátéve, hogy parkolót elméletileg csak a polgármester, az alpolgármesterek és a tanácsnok(ok) használhatják. És mivel ők (többségében) szolgálati, a város tulajdonában lévő autókkal járnak, nem is olyan ördögtől való, ha védeni akarják ezeket az autókat.

Nagy Jácint

A építmény kinézete már más kérdés. Sikerült benne egyesíteni a rideg ipari stílust és az istállóhatást. Ettől se lett szebb Szombathely belvárosa, az már biztos. Úgy szeretnénk már örülni valami szép, új szombathelyi építménynek!

Nagy Jácint
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra