Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az orosz balerinák twerkelése felrobbantotta az internetet

A klasszikus és kortárs határán ismét valami egészen megdöbbentő született. Egy újabb érv, hogy a politikán túl, azért kell és lehet szeretni Oroszországot!

Manapság a twerkelés legalább annyira megosztó dolog, mint amilyen Elvis Presley csípőmozgása volt 1957-ben, vagy épp a jazz az 1920-as években - amikor még az

Ördög zenéjének

hívták -, esetleg Niccoló Paganini és az ő virtuóz hegedűjátéka, ami nem egy fura szóbeszéd tárgya volt.

Polina Dubkova és a táncosai most egy egészen új szintre emelik a twerkelést, és ez a nézőszámokon is megmutatkozik, alig 5 hónap alatt több mint egymillióan látták a videójukat. Beyoncé 7/11 című számára rázzák a lányok, és még néhány apró geget is elrejtettek a kis twerkfilmben, többek közt a tánctanárnak sem kellett volna annyit okoskodnia, és akkor talán klasszikusban nyomták volna végig a csajok.

A photo posted by Polina Dubkova (@dubkovapo) on

Nem mellesleg Polina kisasszony készítette a koreográfiát, lévén, hogy twerk-oktató. A lányok tehetsége és tudása elvitathatatlan, de hogy ez polgárpukkasztás vagy művészet, azt mindenki döntse el maga. Polina Dubkovát lehet követni az Instagramon és a Facebookon rengeteg fotó és videó posztol. Íme, a videó, amit érdemes HD-ben megnézni:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra