Politika, sajtó és háziállatok - amikor a helyi és budapesti média erők találkoznak

Szily László és Erdélyi Péter olvasói fórumunk vendége is volt.

Aki figyelemmel követi podcast-adásainkat, az szembesülhetett azzal, hogy múlt pénteken vendégek érkeztek a szerkesztőségünkbe.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Szily László, a 444.hu újságírója és Erdélyi Péter médiamenedzser, a 444.hu volt munkatársa egy egész napos látogatásra érkezett szerkesztőségünkbe.

A podcast A lemondások hete - Szily László és Erdélyi Péter arról, merre halad a magyar sajtó és az ország February 17. 19:03 mellett – ahogy egy hírügynökség fogalmazna – zárt ajtók mögött áttekintettük a világ és az újságírás fontos és kevésbé fontos ügyeit, majd délután egy nyilvános program keretében az olvasóink is találkozhattak a vendégekkel.

Balról: Józing Antal, a Nyugat.hu újságírója, Erdélyi Péter médiamenedzser, Roznár Gyöngyi, a Nyugat.hu főszerkesztője, Szily László, a 444.hu újságírója
Mészáros D. Zsolt

A panelbeszélgetésnek különös aktualitást adott, hogy a 444.hu robbantotta ki a bicskei pedofil igazgató bűntársának kegyelmi ügyét, amelynek következményeként lemondani kényszerült Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit igazságügyi miniszter.

Közönség
Mészáros D. Zsolt

A beszélgetésen természetesen más témák is előkerültek, a sajátságos magyar politikai és médiaviszonyok mellett például a háziállatok.

Szily László dedikálja könyvét
Mészáros D. Zsolt

Ez utóbbira az a magyarázat, hogy Szily László legutóbbi, „Idegtartás” című könyve ezt a témát járja körül.

Esemény utáni csoportkép
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet