Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lövések is dördültek a fideszes és a szocialista politikus vitájában

Megdöglesz zsidó, kommunista geci!

- üvöltötte a fideszes, a szocialista erre pisztolyt rántott. Lövöldözés Szentendrén.
Vasárnap este lövések dördültek Szentendrén, az esetnek két politikus volt a főszereplője - számol be a 24.hu .

Féltékenység van a háttérben

A lap szerint az esetnek két főszereplője van, a Fidesz szentendrei önkormányzati képviselője, Dombay Zsolt és a szocialisták városi szervezetének elnökségi tagja, Rédei Ottó. A háttérben féltékenység állhat, hiszen - mint azt Rédei elmondta a lapnak - a szocialista politikus még augusztusban összeköltözött Dombay volt élettársával, miután Dombay többször is életveszélyesen megfenyegette őket.

Rédei ezt írta Facebook-oldalára :

Megdöglesz zsidó, kommunista geci – üvöltötte a FIDESZ egyik képviselője, amikor ma este Szentendrén, a nyílt utcán rám támadt! Dombay Zsolt harmadmagával rontott rám, és kés is volt nála! A támadást elhárítottam. Most a rendőrségen ülök, és várom, hogy feljelentést tehessek.

Rédei elmondása szerint az este elmentek Dombay lakására, hogy elhozzák a nő ruháit, az utcán az ott várakozó Dombay, valamint Dombay édesanyja és húga nekiesett a nőnek. Erre Rédei is kiugrott az autóból, dulakodni kezdtek. A szocialista politikus szerint Dombay kezében kés volt, ezért elővett egy riasztópisztolyt, kétszer a levegőbe lőtt, majd elhajtottak a helyszínről.

Talált pisztoly biztosan elsül

Rédei később azt mondta, egy patronos játékpisztolyról van szó, amit nem sokkal korábban az út szélén talált, és azzal a szándékkal vette magához, hogy hétfőn leadja a rendőrségen.

A lap nem tudta elérni Dombay Zsoltot, de azt megtudták, hogy a két politikus kölcsönösen feljelentette egymást, a rendőrség Rédei Ottót gyanúsította meg. Ő legalábbis ezt írta legutóbbi Facebook-posztjában:

Most, vagyis hajnali 4.00-kor végeztem a rendőrségen. Egyelőre én vagyok a gyanusított, mert a támadás elhárításakor kénytelen voltam egy riasztópisztollyal kétszer a levegőbe lőni. Az, hogy csoportosan, előre kitervelten, részben rasszista/politikai okokból rám támadtak, nem számít. Itt tartunk. :(

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra