Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Pólóözön kíséri vízililiomos játékunkat

Sokan és jó megfejtéseket küldtek.

Köszönjük olvasóink megfejtéseit, kilencen is a szerencsések közt vannak, jó megfejtést küldtek néhány nappal ezelőtt hirdetett Keresd meg a vízililiomokat a Csónakázótónál! 2018. July 02. 20:31 vízililiomos játékunkra. a kérdés az volt, hol is találhatók a szombathelyi Csónakázó tó vízililiomai.

Hát itt, a Tóvendégló alatti vízbefolyónál. Edina kisfiával sétált arra, és küldte el a képet:

Megfejtések a vízililiomos játékhoz
Kattintson!
Olvasónk, Edina
Attila még jobban térbe helyezi a virágokat.
Megfejtések a vízililiomos játékhoz
Kattintson!
Olvasónk, Attila

Balázs nevű olvasónk pedig megörökítette nekünk a liliomok között lakozó páncélost is.

A teknősöket se felejtsük ki a csótó igazán színes élővilágából :)
Kattintson!
Olvasónk, Balázs

Persze nem csak ő küldött helyes megfejtéseket, aki megtalálja a fenti galériában a fotóját, már örülhet is! Természetesen mindannyiuknak jár a nyeremény. A játékosokkal folyamatosan vesszük fel a kapcsolatot.

Figyeljék a Nyugatot, készülünk hasonlókkal!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék

Tovább az oldalra