Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathelyen is izgultak a felvételizők a ponthatárok miatt

A jelenlévők közül legtöbben informatika szakokra jelentkeztek.

Pontváró bulira várták az idén érettségizőket szerda este, a LvL Up Esport Bárba. Valószínűleg ez volt a megye egyetlen ilyen rendezvénye, ugyanis az itt dolgozó Csendes Máté a közelben csak Győrben hallott hasonló kezdeményezésről. Mivel nem hallottak egyetlen másik buliról sem, ezért a hely tulajdonosaival összehoztak egyet Szombathelyen.

Novák Lili, a SOTE gyógyszerészeti karára jelentkezett. A ponthatárt bőven elérte, ugyanis a szükséges 398 pontot bőven felülmúlta harminc ponttal. Barátnője Szabó Nikolett eleinte kicsit izgult és bizonytalan volt, hogy jól látta, de legnagyobb örömére elérte a szükséges pontszámot. Szeptembertől már szintén a SOTE-n, de általános orvosként tanul.

Pontváró összejövetel
Pontváró buli Szombathelyen - A galériáért kattintson a képekre!
Mészáros D. Zsolt

Kiss Ábel Krisztián a Debreceni Egyetem földrajz szakán folytathatja tanulmányait. Sokat készült, mivel emelt szinten érettségizett földrajzból, és angol nyelvvizsgát is tett. A pultnál Ábel mellett várt az ajándék italra Giczi Gergő. Örömmámorban úszva osztotta meg lapunkkal a jó hírt, miszerint mérnökinformatikusként tanulhat tovább az Óbudai Egyetemen.

Közösen várt a pontokra négy fiatalember, akikről sugárzott az öröm. Mézes Barnabás nem izgult, mivel közel száz ponttal felülmúlta a felvételhez szükséges 356 pontot. Így könnyedén bejutott az ELTE közösségszervezés szakára. Szintén vele tart majd Budapestre Sárközi Dominik, aki programtervező informatikusként kezdi meg tanulmányait az ELTE-n.

Pontváró összejövetel
Pontváró buli Szombathelyen - A galériáért kattintson a képekre!
Mészáros D. Zsolt

Ahogy Pethő Márton is, akinek a Corvinuson induló gazdaság informatikus szakra esett a választása. A négy fiatalember közül, csak Németh Kornél választott vidéki egyetemet. Kornél ugyanis a veszprémi Pannon egyetemen tanul a mérnökinformatikus szakon.

Az est folyamán akiket felvettek, egy vodka shotot kaptak ajándékba, és 10%-os kedvezménnyel fogyaszthattak. Szeptembertől pedig mindenkinek sok siker és kitartást kívánunk!

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra