Három és fél millió forintnyi csempészcigit gyűjtött össze egy nap alatt az M7-esen a NAV

Több mint kétezer doboz adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy közúti ellenőrzésen.

A pénzügyőrök az M7-es autópálya letenyei szakaszán ellenőriztek egy román buszt, aminek a csomagterében kilenc, ragasztószalaggal lezárt, címzés nélküli kartondobozt találtak – írja lapunkhoz is eljuttatott közleményében a NAV.

A kartonok 2000 doboz adózatlan cigarettát rejtettek.

Alig pár később órával az autópálya Sormás és Csörnyeföldi pihenőjében is megbukott két busz, ezekben összesen háromszázötven doboz csempészcigi volt.

A három és félmillió forint értékű dohányt lefoglalták és eljárást indítottak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek